2021-06-14 14:09:38

Automatizirano skladište

"UČIMO SAMI" je projekt SŠ Konjščina u okviru projekta Junior Engineer Academy koji provodi Institut za razvoj i inovativnost mladih u suradnji s Deutsche Telekom Stiftungom i Hrvatskim Telekomom.

Projekt se provodi od veljače 2019. i trebao je završiti u lipnju 2020., ali zbog epidemije Covid-19 produljen je na 2021. godinu.

Projektna ideja učenika i nastavnika SŠ Konjščina je izrada metodičkih pomagala u nastavi elektrostrojarskih predmeta: mehanički prijenosnik (reduktor–multiplikator), dizalo, robotska manipulatorska ruka, dijelovi za sklapanje modela proizvodnog pogona.

Tako je nastalo Automatizirano skladište koje sa svojim elementima služi kao praktična dopuna strukovnim predmetima iz područja elektrotehnike i strojarstva.

Našim učenicima 2. i 3. razreda smjera tehničar za električne strojeve s primijenjenim računalstvom i nastavnicima mentorima Ivani Smetiško, Mariu Varga, Daliboru Smetiško i Igoru Ciglar želimo da se ponovi pobjeda. S radošću se prisjećamo nagrađene društvene igre PIROTEHNIČAR.

Pogledajte video objavljen na kanalu You Tube SŠ Konjščina.


Srednja škola Konjščina