2021-07-27 10:28:23

Ispratili smo maturante generacije 2017./2021.

Na kraju svake školske godine emotivan je trenutak ispraćaj maturanata. Nažalost ovogodišnja generacija, zbog epidemije koronavirusa, bila je uskraćena za tradicionalnu svečanu misu u crkvi Svetog Dominika u Konjščini i popularnu norijadu. Unatoč tome potrudili smo se da njihov ispraćaj u SŠ Konjščina bude dostojanstven i ispunjen sjećanjima na njihov doprinos životu škole u posljednje četiri godine.

U ime svih učenika, djelatnika, suradnika i prijatelja SŠ Konjščina od maturanata su se oprostile: predsjednica školskog odbora SŠK, profesorica Jasna Crneković, pedagoginja Snježana Pluščec i ravnateljica Milojka Rataić koja je, između ostalog, naglasila: 

Gdje god pošli, nadamo se da ćete pronositi dobar glas o Srednjoj školi Konjščina i da ćete s ponosom govoriti: „Ovo je moja škola!“. Sretno!

Predstavljajući maturante oproštajni govor održao je učenik 4.b razreda Karlo Gašparić.

Važno je spomenuti učenike koji su sve godine obrazovanja u SŠK završili s odličnim uspjehom i nagrađeni su knjigama:

Bunčić Kristina, 3.e, prodavač/ica
Valent Danijela, 3.e, prodavač/ica
Mohač Dijana, 4.a, komercijalist/ica
Gašparić Karlo, 4.b, tehničar za električne strojeve s primijenjenim računalstvom
Pavor Karlo, 4.b, tehničar za električne strojeve s primijenjenim računalstvom

U večernjim satima održana je maturalna večera kojoj su u početku prisustvovali roditelji učenika, a nakon službenog dijela zabava je trajala do kasno u noć.

Od naših smo se maturanata oprostili 02. srpnja 2021. godine svečanom podjelom svjedodžbi i maturalnom večerom. Dio atmosfere možete pogledati u fotogaleriji.

 

 


Srednja škola Konjščina