2021-10-11 07:56:36

Nacionalna oznaka kvalitete za četiri eTwinningova projekta: Sustainable Schools 4 Sustainable Europe, Surprising Customs and Traditions From Around the World, Medo ambasador putuje Lijepom Našom i Fake projekt - medijska pismenost i dezinformacije u eTwinningu

Srednja škola Konjščina dobila je još četiri važne potvrde za svoj rad- prošlogodišnji projekti  SS4SEU, Surprising Customs and Traditions From Around the World i Medo ambasador putuje Lijepom Našom dobili su eTwinningove oznake kvalitete i time je naša škola još jednom potvrdila svoj status eTwinningove škole.

 

Projekt SS4SEU koordinirala je nastavnica Marija Brkić s nastavnicom Ivanom Opačak iz EBŠ Slavonski Brod, a njegovoj je realizaciji doprinijela i nastavnica Dijana Pintarić iz Srednje škole Konjščina. Sve o ovom međunarodnom projektu možete pročitati OVDJE.

 

U međunarodnom projektu Surprising Customs and Traditions From Around the World sudjelovale su nastavnice Dijana Pintarić kao nositelj projekta na razini škole i Marija Brkić s učenicima. Informacije o ovom projektu možete pročitati OVDJE.

 

 

 

Za projekt Medo ambasador putuje Lijepom Našom primili smo oznaku nacionalne kvalitete kao Škola ambasador Europskog parlamenta. U ovome projektu sudjelovale su sve EPAS škole u Hrvatskoj te smo ponosni što su i naši juniori i seniori ambasadori bili dio ove lijepe priče. Više o projektu možete saznati na ovoj POVEZNICI.

U projektu Fake projekt - medijska pismenost i dezinformacije u eTwwiningu sudjelovao je sadašnji 4.a razred s nastavnicom Željkom Florjan Kiseljak. Projekt je prijavljen za nacionalnu oznaku kvalitete koju smo i dobili. Više o projektu možete pročitati OVDJE.

  Čestitamo svim marljivim nastavnicima i učenicima eTwinnerima te juniorima ambasadorima Europskog parlamenta što su svojim radom i aktivnostima pridonijeli tome da provedeni projekti budu kvalitetno odrađeni te na kraju i nagrađeni. Naši vrijedni učenici dobit će svoje potvrde o sudjelovanju u projektima.        

Srednja škola Konjščina