2021-12-21 07:51:12

Stihovi kao poklon za Božić

Bliži se kraj 2021. godine, a on ujedno označava i kraj godine posvećene čitanju. Godinu čitanja ispratili su učenici 3. B naše škole sa svojim projektnim partnerima u projektu Ulicom hrvatskoga jezika tako što su si poklonili mnoštvo prekrasnih pjesama i stihova o zimi, Božiću, snijegu, radosti, ljubavi, miru…

Pjesmama (većinom) hrvatskih književnika, ali i ponekom autorskom pjesmom, prvo su ispunili naš Twinnspace, a, nakon toga, profesorica Opačak njima je ukrasila naše božićno drvce. Na svakoj je kuglici jedna pjesma. Klikom na priloženu fotografiju pa na kuglicu po želji, utonite u našu zimsku idilu.

 

 

Brojnih, zanimljivih aktivnosti kojima smo u Godini čitanja poticali i motivirali na čitanje jedni druge u okviru eTwinningova projekta Ulicom hrvatskoga jezika, ali i na razini škole, možete se prisjetiti OVDJE, OVDJE, OVDJE, OVDJE, OVDJE, OVDJE, OVDJE i OVDJE.

 

Sretan i blagoslovljen Božić

želi vam sedam (od kojih je čak šest EPAS) škola partnerica u eTwinningovu projektu Ulicom hrvatskoga jezika- EBŠ Slavonski Brod, SŠ Pakrac, ETŠ Čakovec, SSŠ Makarska, OIŠ Imotski, SŠ Novska i naša, SŠ Konjščina. 

 

Autorica teksta: Dijana Pintarić

 

Srednja škola Konjščina