2022-04-29 08:11:08

Studenti za studente - pripreme za maturu iz matematike

Poštovani,
moje ime je Luka Karlić, student sam prve godine diplomskog studija Matematičke statistike na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu.

Javljam Vam se kao glasnogovornik povodom projekta pod nazivom Studenti za buduće studente - pripreme za maturu iz matematike koji ove godine kolege studenti i ja provodimo pod pokroviteljstvom Studentskog zbora PMF-a.
Pripreme će se održavati u virtualnom formatu u periodu od 2. svibnja do 4. lipnja 2022. godine u 14 nastavnih cjelina koje su usklađene s Ispitnim katalogom za državnu maturu iz Matematike u školskoj godini 2021./2022. Unutar svake nastavne cjeline obrađuje se teorijski uvod i zatim se rješavaju zadaci. Teorijskim uvodom su obuhvaćeni svi glavni pojmovi koje bi maturanti trebali znati prilikom polaganja mature, dok su zadaci prilagođeni onima s prethodnih Državnih matura. Svaka nastavna cjelina izvodit će se u trajanju od dva puna sata ponedjeljkom i srijedom u terminu od 20h do 22h, odnosno subotom u terminu od 16 do 18h. Pripreme su za sve polaznike besplatne.   
Molim Vas da ove informacije podijelite s nastavnicima u Vašoj školi kako bi oni obavijestili svoje učenike.  S obzirom da pripreme počinju idući tjedan, bilo bi dobro da učenici budu prijavljeni do nedjelje tako da ih stignemo ubaciti u zajednički kanal na Teamsu.   Maturanti se prijavljuju na idućoj poveznici https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyJ1ELSqZ58zfnyxDKwbIkYERWYEeXHDhSK-i_PcRzzYCi9w/viewform       U privitku Vam šaljem obavijest s rasporedom predavanja te plakat kojim oglašavamo projekt. Unutra se također nalaze i detalji vezano uz početak.     Srdačan pozdrav te se ispričavam što relativno kasno šaljem ovu obavijest.     Luka Karlić

 

 

Srednja škola Konjščina