2020-04-23 10:32:44

SŠK i EBŠ Slavonski Brod - Dan planeta Zemlje

22. travanj 2020., 50. Dan planeta Zemlje naši učenici su obilježili online sastankom sa EPAS partner školama u eTwinning projektu. Uz naše juniore ambasadore i mentoricu nastavnicu Mariju Brkić tu su bili učenici i mentori iz: EBŠ Slavonski Brod, SŠ Požega, VII Gimnazija, Zagreb, SŠ Blato i SŠ Novska. Učenici su jedni drugima predstavljali radove koje su radili u digitalnom okruženju. Bilo je vrlo inspirativno vidjeti učenike različitih škola kako kvalitetno surađuju i kako svatko od njih na svoj način, prekrasno, ozbiljno i inovativno pristupa problemima s kojima se naš planet suočava! Neke od radova možete pogledati na zajedničkom Padletu EBŠ Slavonski Brod, SŠ Blato i SŠ Konjščina na ovoj poveznici:  https://padlet.com/ivanaopacak/mzb7yxftvcj3tsk3

Želim posebno istaknuti i zahvaliti se učenicima 3.a razreda koji su sudjelovali u izradi materijala za ovu prigodu a posebno učenicama Karli Božić i Dijani Mohač. Dijana je bila predstavnik naše škole na sastanku.

Hvala svim partnerima na eTwinning projektu na divnom sastanku. Posebno hvala učenicima iz šest različitih škola na divnim radovima kojima smo obilježili 50. Godišnjicu dana planete Zemlje!
 


Srednja škola Konjščina