2020-07-25 12:20:35

Upisi

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Zaprimanje upisnica i ostalih dokumenata za upis u SŠ Konjščina bit će 27. i 28. srpnja od 7:00 do 14:00 sati.

Kandidati, koji su stekli pravo upisa objavom konačnih ljestvica 25. srpnja u 12:00 sati, uz upisnicu, obvezno dostavljaju i dodatnu dokumentaciju koja je uvjet za upis u srednju školu. 
Svi osobni podatci i ocjene te rezultati i dodatni bodovi kandidata postignutih na natjecanjima iz znanja i na sportskih natjecanjima su uneseni u sustav NISpuSŠ te ih kandidati ne trebaju dostavljati pri upisu u srednje škole. 

 

Dodatna dokumentacija obuhvaća:
- potvrdu nadležnog školskog liječnika (zanimanje komercijalist), 
- liječničku svjedodžbu medicine rada, koju učenik dostavlja pri upisu ili, iznimno, kada u trenutku upisa nije u mogućnosti dostaviti liječničku svjedodžbu medicine rada, pri upisu dostavlja potvrdu obiteljskog liječnika, a liječničku svjedodžbu medicine rada najkasnije do kraja prvog polugodišta prvog razreda (JMO zanimanja, zanimanje tehničar za električne strojeve s primijenjenim računalstvom) 
- liječničku svjedodžbu medicine rada izdana prema Pravilniku o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače (zanimanje vozač motornoga vozila) 
- ugovor o naukovanju, pri upisu ili najkasnije do kraja prvog polugodišta prvog razreda (JMO zanimanja)
- dokumente kojima se ostvaruju dodatni bodovi za upis (osim rezultata natjecanja iz znanja i sporta koji su vec uneseni u sustav).

MZO je dalo posebnu uputu za učenke koji upisuju programe obrazovanja za vezane obrte (JMO), a odnosi se na Ugovore o naukovanju. Uputa se nalazi u privitku.

Vidimo se na upisima!


Srednja škola Konjščina