2020-11-04 14:32:04

Tjedan strukovnih vještina - “Do what you love, love what you do!”  

Pozivamo učenike, roditelje, nastavnike i sve zainteresirane osobe na zanimljivonline druženja u Tjednu strukovnih vještina. 

Približava se Tjedan strukovnih vještina koji ćemo obilježiti od 3. prosinca 2020. do 11. prosinca 2020. kao službeni partner European Vocational Skills Week 2020 u organizaciji Europske Komisije.  

Do what you love, love what you do!”  

S obzirom na to da smo strukovna škola, veselimo se tome jer tada imamo priliku predstaviti svoje radove, metode i vještine iz područja struke.  Vrlo je važno posvetiti tjedan strukovnim zanimanjima te učenicima, roditeljima i cijeloj zajednici ukazati na njihovu važnost za razvoj društva. Tijekom Tjedna strukovnih vještina će se održavati razna događanja, i to većinom u digitalnom okruženju. Imat ćemo razne konferencije na ZOOM-u na kojima će naši učenici upoznati vježbeničku tvrtku naše partnerske škole, Ekonomsko-birotehničke škole Slavonski Brod, ali i imati priliku predstaviti svoju. Učenici iz svih strukovnih zanimanja će imati priliku pokazati inovativne metode rada te svoja postignuća kolegama iz partnerske škole. Planirana je i ZOOM konferencija sa stručnjakom za održivost poslovanja koji će učenicima iz obje škole nastojati približiti pojam održivog poslovanja i pokazati na primjeru kako implementirati ideju održivog razvoja u poslovanje, ali i svakodnevni život. Sve provedene aktivnosti bit će opisane i predstavljene na mrežnim stranicama škole te na školskim društvenim mrežama Facebook-u i Instagramu.

Točne datume i poveznice na događanja objaviti ćemo na mrežnim stranicama škole i društvenim mrežama.


Srednja škola Konjščina