2020-12-11 17:08:05

Završio je vrlo uzbudljiv Tjedan strukovnih vještina

Završio je Tjedan strukovnih vještina koji smo u našoj školi obilježili od 3. prosinca 2020. do 11. prosinca 2020. i to  kao službeni partner European Vocational Skills Week 2020 u organizaciji Europske komisije.

#DiscoverYourTalent

Naziv Do what you love, love what you do!, koji smo dali našem tjednu, smo u potpunosti opravdali. U našoj se školi uvijek na inovativne načine radi na razvijanju strukovnih vještina, a naši učenici marljivo usvajaju savjete, što su i pokazali sudjelujući u raznim aktivnostima provedenima u sklopu Tjedna strukovnih vještina.

Pisali smo već o događanjima koji su se zbivali kroz tjedan, a zbir raznih aktivnosti kojima učenici razvijaju svoje strukovne vještine, ali i vještine potrebne za cjeloživotno učenje, nalazi se u našem Padletu.

 

 

 

Veseli smo što smo ponovno mogli surađivati s EBŠ Slavonski Brod te što su nam ovaj tjedan dodatno uljepšali. Njihove aktivnosti možete pogledati OVDJE ili na mrežnoj stranici EBŠ Slavonski Brod.

Hvala svim učenicima, nastavnicima i ravnateljici na angažmanu povodom obilježavanja našeg prvog Tjedna Strukovnih vještina, ali nikako zadnjeg. Već se sada veselimo idućoj godini i novim prilikama u kojima ćemo moći pokazati učenička znanja i vještine stečene u raznim aktivnostima i projektima, na nastavi i na izvannastavnim aktivnostima, a koje su im potrebne za poslove kojima će se baviti u budućnosti

 

 

 

Srednja škola Konjščina