2020-12-16 16:44:09

Školski sat Poduzetništva za 10 najuspješnijih i najbolje ocijenjenih EPAS škola

Danas smo imali priliku, kao jedna od deset najboljih EPAS škola, sudjelovati u prekrasnom interaktivnom predavanju u organizaciji Ureda EP-a u Zagrebu. Gost je bio Ognjen Bagatin, poznati marketinški stručnjak i poduzetnik.

Gospodin Bagatin, vlasnik Poliklinike Bagatin, ispričao je svoj poduzetnički put od školske klupe pa do danas. Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te za razvoj stručnjaka.

Svoju priču započeo je parabolom o kineskom bambusu kojem treba pet godina da nikne, a onda u šest tjedana naraste i do 25 metara u visinu. Na taj je način približio učenicima činjenicu da za uspjeh trebaju upornost, strpljenje i  vrijeme te puno rada na sebi. Upoznao je sve sudionike sa životnim tijekom Poliklinike i sa svojim osobnim usponima i padovima kroz život. 

  

 

  

 

Iz naše su škole na ovom druženju sudjelovali Juniori ambasadori, učenici 4.a razreda, obje senior ambasadorice, nastavnice Barbara Pluščec i Marija Brkić te učenici 3.e razreda koji ove školske godine stupaju na tržište rada pa im je ovakvo predavanje dobrodošlo.

 

Učenicima je predavanje bilo jako zanimljivo i motivirajuće pa su na kraju postavljali gospodinu Bagatinu i razna pitanja.

Bilo je to jedno vrijedno iskustvo. Hvala Uredu EP-a na ovoj prilici. Veselimo sličnim prilikama u budućnosti!

     

Srednja škola Konjščina