2021-05-03 12:18:21

Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki - rezultati!

Dana 30.04.2021. održano je završno događanje eTwinning projekta Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki. U okviru natjecateljskog dijela projekta proglašena su tri najbolja rada.

 

U projektu je sudjelovalo 38 škola s 90 vježbeničkih tvrtki. Naša škola sudjelovala je s vježbeničkom tvrtkom „Interijer Maya d.o.o.“ koju vodi 2.a razred. Predstavnice na ovom projektu bile su učenice Tea Znika, Maja Pasanec i Martina Mišak.  Mentorica učenicima bila je Željka Florjan Kiseljak. U ocjenjivačkom dijelu projekta sudjelovala je Marija Brkić. 

 

 

Svečanost smo započeli retrospektivom aktivnosti koje su do ove faze projekta odrađene i što nas još od aktivnosti očekuje u projektu a to je izrada digitalne brošure s primjerima dobre prakse, evaluacija i plan održivosti.

Kolegica Martina Jerković podijelila je primjer dobre prakse, projekt "Cvjetovi Zagore" koji je za cilj imao doprinijeti razvoju i aktiviranju nedovoljno iskorištenih turističkih kapaciteta zaobalja koji će omogućiti veće korištenje raspoloživih kapaciteta destinacije Drniša i okolice i privlačenje pažnje većeg broja potencijalnih posjetitelja.

 

U proglašenju najuspješnijih vježbeničkih tvrtki sudjelovali su pokrovitelji i sponzori našeg projekta. Sudjelovale su gđa. Ružica Božić Cerovac (Muzej čokolade Zagreb), gđica. Marcela Sabljo (Interijeri Sabljo)  i gđa. Vedrana Šimunić Rod, viša stručna savjetnica za ekonomiju, trgovinu i poslovnu administraciju pri ASOO-u.

mjesto osvojila je VT Flores d.o.o. (Srednja škola Isidora Kršnjavog Našice) iz Našica mjesto osvojila je VT Licitar d.o.o. (Gospodarska škola Varaždin) iz Varaždina mjesto osvojila je VT Home made heaven d.o.o. (Druga ekonomska škola Zagreb) iz Zagreba

Puno zahvaljujemo našim učenicama koje su marljivo radile na projektu.

 


Srednja škola Konjščina