preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
e-Dnevnik

Korisni linkovi

 

Naši donatori

Schrack Technik

Schrack Technik je jedna od vodećih tvrtki u distribuciji elektrotehničkih proizvoda.  Dr. Eduard Schrack je davne 1920. godine osnovao tvrtku Schrack AG iz koje je nastala danas postojeća grupacija Schrack Technik GmbH.  Schrack Technik neprestano proširuje svoju paletu proizvoda i stavlja poseban fokus na segment usluga. Tvrtka je to koja se desetljećima definira kao kompetentan partner za elektrotehniku i to za sve korisnike na području razvoda električne energije niskog napona pokrivajući sklopnu opremu, elektrotehničke proizvode za aplikacije u industriji i zgradarstvu, proizvode rasvjetne tehnologije, proizvode sigurnosne rasvjete, proizvode mrežne tehnologije te fotonaponske tehnologije.

U toku je izgradnja Elektro laboratorija Schrack Srednje škole Konjščina za čije uređenje nam sva potrebna financijska sredstva i opremu donira tvrtka Schrack Technik. Sa uređenjem smo započeli 2019. godine. Iako je cijeli proces malo usporen epidemijom koronavirusa radovi napreduju i ubrzo ćemo imati prekrasan, moderan elektro laboratorij.

Tvrtka Schrack Technik veliki je donator SŠ Konjščina. Zahvaljujemo tvrtki Schrack Technik, a naročito direktoru dr.sc. Josipu Zdenkoviću, dipl.ing., koji se osobno založio da znatna financijska i materijalna sredstva dođu u našu školu i posluže za uređenje škole i modernizaciju obrazovnih programa.  

Ovo je jedna lijepa suradnja u kojoj zajedno obrazujemo učenike budućnosti.

  :: opširnije :: 


objavio: Milojka Rataić  datum: 20. 12. 2019. 07:51

Poslovni programi d.o.o.

Osnovna djelatnost tvrtke Poslovni programi d.o.o. je proizvodnja, prodaja i održavanje programskih sustava za manje i srednje tvrtke. Tvrtka uspješno posluje i održava programska rješenja za 200-tinjak klijenata/korisnika. Ima veliko iskustvo u izradi programskih sustava, u prodaji programskih rješenja, na projektima analize potreba klijenta/korisnika, u procesu implementacije programskih rješenja, u operativnom radu s klijentima na terenu... Prilikom implementacije programskog rješenja, prilagođava se zahtjevima i poslovnim procesima klijenta/korisnika poštujući specifičnosti poslovanja svakog poslovnog subjekta.

Tvrtka Poslovni programi d.o.o. donirala je SŠK programski sustav koji će učenici komercijalnog smjera koristiti u nastavi Strukovnih vježbi i vođenju Vježbeničke tvrtke. Navedeni programski sustav u svom poslovanju koristi 200-tinjak klijenata tvrtke Poslovni programi. To znači da će učenici naše škole upoznati i koristiti profesionalni program za poslovanje manjih i srednjih tvrtki s kojim će vrlo vjerojatno i stvarno raditi nakon završetka školovanja.

Zahvaljujemo gospodi Nenadu Topleku i Mladenu Lesjaku što su odvojili vrijeme, uložili svoje profesionalne kompetencije i implementirali program na školska računala.

Zajedno smo jači!

  :: opširnije :: 


objavio: Milojka Rataić  datum: 19. 2. 2020. 08:40

Legrand

Legrand Grupa je jedna od vodećih kompanija u proizvodnji proizvoda i sustava za električne instalacije i informatičke mreže u komercijalnim i stambenim objektima te industriji. Sjedište kompanije nalazi se u Francuskoj. U pogonima Legrand Grupe, koja posjeduje više od 4.500 patenata, proizvodi se preko 215.000 kataloških brojeva. Zahvaljujući obimnoj proizvodnji i velikim ulaganjima u istraživanja i razvoj novih tehnologija i materijala,  Legrand kontinuirano prati sve trendove modernih tehnologija i u mogućnosti je ponuditi rješenja i kompletne sustave za objekte i projekte neovisno od standarda instalacije (njemački, talijanski, francuski, američki, britanski, brazilski, itd..). Legrand broji preko 36.000 zaposlenih i sa portfeljom od 30 brand-ova prisutan je u više od 80 zemalja.

Legrand u Republici Hrvatskoj nudi kompletan asortiman elektroopreme, od električnih utičnica i sklopki do složenih sustava za električnu i digitalnu infrastrukturu objekata. Preko mreže naših lokalnih partnera vršimo plasiranje proizvoda na tržište koji zadovoljavaju tražene standarde, pružamo tehničke savjete u vezi proizvoda, radimo lokalne programe obuka i prodajnu podršku. Od osnivanja lokalne filijale 2009. godine prepoznati smo kao pouzdani partner na mnogim projektima u Republici Hrvatskoj.
Proaktivnost grupe Legrand privlači i izgrađuje partnerske odnose na obostrano zadovoljstvo i dobrobit, a primjena naših rješenja daje sigurnost svakom projektu i stvara dugoročno povjerenje između nas i naših klijenata. Uspješno surađujemo sa distributerima električne opreme, investitorima, projektantima, sistem integratorima, arhitektima te instalaterskim tvrtkama koje se bave električnim instalacijama i/ili strukturnim kabliranjem.

Kontakt:
LEGRAND d.o.o., ZAVRTNICA 17, ZAGREB
Tel:+385 1 60 64 350
Fax: +385 1 60 64 352
legrand@legrand.hr

 

  :: opširnije :: 


objavio: Milojka Rataić  datum: 7. 2. 2020. 10:51

Elektromehanik Systeme

Elektromehanik Systeme d.o.o. je tvrtka osnovana u Varaždinu, gdje joj je i sjedište. Rad i djelovanje tvrtke prvenstveno su usmjereni na pružanje usluga montaže i ugradnje elektroinstalacija u velikim inozemnim industrijskim postrojenjima, kao i pružanje istih u autoindustriji.

 

Tvrtka Elektromehanik Systeme d.o.o. donirala je SŠ Konjščina 5 kompleta raznog električarskog alata za vježbe učenika.

Najljepše zahvaljujemo gosp. Mariu Senku, direktoru i gosp. Nikoli Mucku, voditelju projekta EU, bivšem učeniku SŠ Konjščina koji nas se rado sjeća, na donaciji koja će učenicima naše škole biti od velike koristi. Nadamo se da je ovo početak jedne lijepe suradnje u kojoj ćemo obostrano ostvarivati zacrtane ciljeve.

  :: opširnije :: 


objavio: Milojka Rataić  datum: 19. 12. 2019. 13:53

Donacije Kogutexa

Poduzeće ''KOGUTEX'' d.o.o. osnovano je kao obiteljska tvrtka 1991. godine, kada je i otvorena prva trgovina mješovitom robom u Jertovcu, a registrirano je kao proizvodno-trgovačko i uslužno poduzeće.
Osnivač i vlasnik poduzeća je Stjepan Gorički koji zastupa poduzeće samostalno i pojedinačno. Djelatnost poduzeća je maloprodaja prehrambenih proizvoda i ostale robe široke potrošnje, te proizvodnja zagorskih mlinaca. Trgovine su smještene u Konjščini, Zlatar Bistrici, Galovcu i Bedenici, a pogon proizvodnje zagorskih mlinaca smješten je u Jertovcu.

SŠ Konjščina godinama surađuje s poduzećem Kogutex u raznim segmentima, a naročito u realizaciji praktične nastave za zanimanja prodavač i komercijalist.

Gospodin Stjepan Gorički uvijek se rado odazivao na zamolbe SŠK i školi donirao materijal i sredstva prema svojim mogućnostima, te mu ovim putem zahvaljujemo. Nadamo se i budućoj suradnji.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Jasminka Presečki  datum: 3. 4. 2019. 08:10

Donacije ZMH

Tvrtka ZMH Horvat osnovana je 1993. godine i jedna je od vodećih kompanija u sektoru smrznute hrane u Hrvatskoj i regiji. U vlasništvu je obitelji Horvat koja je izuzetno društveno i socijalno osviještena te vrlo rado sudjeluju u  raznim dobrotvornim aktivnostima.

Zahvaljujemo gospodinu Zoranu i gospođi Maji Horvat što su se odazvali na svaku zamolbu SŠ Konjščina i školi donirali sredstva prema svojim mogućnostima. Nadamo se i budućoj suradnji.

  :: opširnije :: 


objavio: Jasminka Presečki  datum: 27. 3. 2019. 07:42

Donacija Inox-projekta

Inox-projekt, strojobravarija i metalna galanterija proizvodi inox galanteriju i ograde te stolariju od metala. Gospodin Ivan Šagud, vlasnik Inox-projekta i sam je bio učenik SŠK. Niz godina surađuje sa SŠK u realizaciji praktične nastave učenika.

Zahvaljujemo gospodinu Šagudu što je SŠK donirao inox profile koje ćemo iskoristiti kod uređenja praktikuma za elektroinstalacije. Nadamo se i budućoj suradnji.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Jasminka Presečki  datum: 25. 3. 2019. 08:09
» Arhiva naših vijesti    
 


Vizija

 


Vrijednosti


eTwinning škola


Škola ambasador

 


Društvene mreže

Korisni linkovi

 


Euro Skills Week


Tražilica