preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
e-Dnevnik

Korisni linkovi

 

Škola

Ovo je moja škola - Srednja škola Konjščina!

 

VIZIJA

Srednja škola Konjščina je održiva, atraktivna, moderna, digitalno zrela obrazovna ustanova, fleksibilna i sposobna da svoje potencijale mijenja u skladu s razvojem društva kako bi omogućila osobni i profesionalni razvoj učenika, pripremila ih  za cjeloživotno učenje i osigurala  im osobni i karijerni uspjeh.

 

MISIJA

Poticati i razvijati osobne talente svakog učenika tako da postigne razinu znanja i kompetencija s kojima je najviše sposoban djelovati u praksi i koje će mu biti osnova za cjeloživotno učenje i kontinuirani osobni napredak.

Modernizirati školu i povećati njezinu atraktivnost s ciljem povećanja broja učenika. U tom smislu potrebno je SŠK razvijati u skladu sa zahtjevima okruženja s kojim je u interakciji i u skladu s europskom dimenzijom obrazovanja.

 

VRIJEDNOSTI ZA KOJE SE ZALAŽEMO

Individualni pristup

Razvijati osobne talente svakog učenika jer ne želimo samo dobre majstore nego i kompletne osobe koje su svjesne svojih potencijala.

Odgovornost

Profesionalno pristupanje poslu i radnim zadacima, permanentno stručno usavršavanje, stručnost i primjena najnovijih postignuća odgojno-obrazovne znanosti.

Poštivanje i uvažavanje

Uvažavati različitosti svakog pojedinca, međusobno se poštivati i razvijati toleranciju.

Ravnopravnost

Svi zaslužuju jednake prilike i imaju pravo na pravedan odnos.

Suradnja

Poticati razne oblike suradnje i surađivati s: roditeljima, drugim školskim ustanovama, udrugama, lokalnom zajednicom, osnivačem i svim čimbenicima relevantnim za razvoj i napredak SŠK.

Rad za dobrobit svih

Poticati i razvijati razne oblike dobrovoljnog rada koji će unaprijediti pojedince, školu i zajednicu: vršnjačko pomaganje, dobrovoljni rad u svrhu razvoja škole, volonterizam, humanitarne pomoći…

 

MOTO ŠKOLE

Moto „OVO JE MOJA ŠKOLA“ izražava prihvaćanje vrijednosti koje promiče škola i aktivno življenje istih i nakon odlaska iz škole.
Vizija

 


Vrijednosti


eTwinning škola


Škola ambasador

 


Društvene mreže

Korisni linkovi

 


Euro Skills Week


TražilicaKalendar
« Svibanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 5. 2012.

Ukupno: 1213443
Ovaj mjesec: 1541
preskoči na navigaciju